Ons Bloemendaal
 

Snel naar:


Actueel

kessler

 

Velsen 27-12-1953    -    Bloemendaal 14-9-2018

Op vrijdag 14 september overleed op 64 -jarige leeftijd Gerard Kesler, onze penningmeester. Begin juli vergaderden wij nog gezamenlijk en vertelde Gerard met zijn gebruikelijk enthousiasme over een aantal nieuw gevonden ansichtkaarten, een mooie aanvulling op de bestaande collectie. Geen van ons kon toen vermoeden dat niet veel later de gezondheid van Gerard razendsnel achteruit zou gaan. Na een kort ziekbed van slechts zes weken overleed hij. 

In 2011 trad Gerard toe tot het bestuur als penningmeester. Naast het nauwlettend in de gaten houden van de uitgaven en inkomsten en het aantal donateurs, verzamelde Gerard een fraaie collectie ansichtkaarten van de gemeente Bloemendaal, mooi gerubriceerd naar straatnaam. Met hulp van zijn jongste zoon werd de gehele collectie gedigitaliseerd en op onze website gezet voor een ieder doorzoekbaar en beschikbaar om te downloaden. Als penningmeester lette hij altijd goed op de centen, maar merkte ook altijd op dat aan goede projecten geld uitgeven moest worden. Niet alleen op je geld zitten, maar er vooral ook goede dingen mee doen.

In het lustrumjaar 2017 organiseerde hij met de lustrumcommissie de prijsvraag waarbij de inwoners van Bloemendaal werd gevraagd een plan te maken om de openbare ruimte in de gemeente te mooier te maken. Hij had graag dit project afgerond en met de gemeente gekeken hoe een van de plannen te realiseren. Zo had hij nog vele plannen.

Gerard was een enthousiast en betrokken bestuurslid, een familieman die vol trots kon vertellen over zijn zoons, dochter en kleindochter. Wij zullen zijn betrokkenheid, enthousiasme en aanwezigheid enorm missen. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw Anneke, hun kinderen en kleindochter.


© Ons Bloemendaal - design: NPD communications | Interweave