Ons Bloemendaal
 

Activiteiten

 

 

Open Monumentdag 2020, zaterdag 12 en zondag 13 september.

 

In overleg met de gemeente is besloten om de Open Monumentendagen in Bloemdaal in 2020 niet door te laten gaan. De ontwikkelingen rond het coronavisrus en de door het RIVM gehanteerde richtlijnen maken het lastig dit evenement op zoveel verschillende locatie's, met inzet van vrijwilligers, te organiseren. Bovendien bestaat de kans dat, indien de omstandigheden wijzigen, het evenement alsnog afgeblazen moet worden. In andere gemeenten is mogelijk een andere afweging gemaakt dus misschien is dit een mooie gelegenheid om eens ergens anders de monumenten te bezoeken.

 

----------------

De Open Monumentendagen worden in de gemeente Bloemendaal georganiseerd door Stichting Ons Bloemendaal. De Open Monumentendagen vinden altijd plaats in het 2de weekend van september.

Tijdens de Open Monumentendagen kunt u in de 5 dorpskernen van de gemeente Bloemendaal ongeveer 20 monumenten bezoeken. 

De folder met informatie over de te bezoeken monumenten in Bloemendaal zal eind augustus/begin september huis aan huis worden verspreid in de gemeente, behalve bij de nee/nee stickers. Daarnaast kunt u de folder ophalen bij het gemeentehuis, de bibliotheken, enkele horecagelegenheden en bij het VVV in Haarlem. U kunt t.z.t. de folder met de meest recente informatie hier ook downloaden. De online versie vindt u tevens op www.openmonumentendag.nl.

Wij maken voor u ook een fietsroute (één voor zaterdag en één voor zondag) langs de te bezoeken monumenten.

 

 


© Ons Bloemendaal - design: NPD communications | Interweave