Skip to main content

Jaarmarkt Bloemendaal

Ieder jaar staan wij met een kraam op de jaarmarkt in Bloemendaal. Deze jaarmarkt vindt dit jaar plaats op de eerste of tweede zondag van september. U vindt onze kraam doorgaans midden in het dorp.
In de kraam verkopen wij tweedehandsboeken over de historie van Bloemendaal, de door onszelf uitgegeven boeken, oude tijdschriften, enkele replica's van oude landkaarten en kunt u de dubbele exemplaren van onze ansichtkaartenverzameling aanschaffen.

Heeft u vragen met betrekking tot de cultuurhistorie van Bloemendaal of de organisatie van Stichting Ons Bloemendaal dan kunt u die hier stellen. Uiteraard bent u ook welkom voor gewoon een praatje en het proeven van de zelfgebakken Bloemendaals kruidnoten. De kraam wordt bemand door bestuursleden, de leden van de redactie van het blad en de archief- of activiteiten commissie.

Bent u nog geen donateur dan kunt u zich hier opgeven. Tijdens de jaarmarkt hebben wij hiervoor altijd een aantrekkelijke aanbieding. Natuurlijk kunt u ook iemand een abonnement cadeau doen.